Skip to main content

Algemene voorwaarden voor PC / Beauty Vortex depositaris

De eerste afname voor BIOSLIMMING/5D from Paris partners is 1 x Basic of VIP startorder (zoals aangegeven in de online shop).Wil je na een pauze (langer dan 2 jaar) opnieuw met BIOSLIMMING/5D from Paris te starten dien je opnieuw de startorder te plaatsen.
BIOSLIMMING/5D from Paris producten zijn tot maximaal 6 maanden na opening houdbaar. De kracht van de etherische oliën is daarna zodanig afgenomen dat wij de kwaliteit en resultaten niet meer kunnen waarborgen. Bovendien kan het leiden tot huidirritatie.Om BeautyVortex partner te kunnen blijven is het daarom verplicht om eens per half jaar een professionele set af te nemen.
Jij dient de laagste prijs van €98,- per BIOSLIMMING/5D from Paris behandeling en een kuur van 6 van 588,- te hanteren op jouw website en andere social media uitingen. Echter is het kortingen geven aan klanten binnen jouw salon wel toegestaan.
Acties met BIOSLIMMING worden na overleg en toestemming van Beauty Vortex gedaan.
BIOSLIMMING/ 5D from Paris behandelingen worden uitgevoerd door getrainde professionals op de locatie van de salon als vermeld op de www.bioslimming.nl/salon-locator/en bij minimale werkweek van 4 dagen.Om de professionaliteit te waarborgen is niet toegestaan om PC behandelingen aan te bieden  buiten de toegekende locatie, vanuit salon in huis, thuis of op locatie van derden.
PC is geen voorstander van  regiobesherming. Echter probeert BeautyVortex om de afstand van salons circa 5km te houden op voorwaarde dat de salon beide behandelingen van PC afneemt en met afnamen van 10.000 per half jaar. Indien niet haalbaar dan zorgen we er lig voor dat de salon niet in dezelfde wijk gevestigd is.
Een BIOSLIMMING/5D from Paris behandeling wordt uitgevoerd volgens het protocol van de fabrikant Provence Cosmetics en op basis van de training bij BeautyVortex. Uitvoering van BIOSLIMMING/5D from Paris behandelingen zijn toegestaan pas na ontvangst van het Beauty Vortex certificaat.
Het is niet toegestaan korting deals voor BIOSLIMMING Body wrap/5D from Paris en de producten af te sluiten met aanbieders als Groupon, Groupdeal, Social Deal en alle soortgelijke bedrijven.
Bij gebruik van de media elementen gelden de volgende richtlijnen voor BIOSLIMMING en 5D from Paris:
Maak altijd een verwijzing naar BIOSLIMMING/5D from  Paris in alle uitingen betreffende BIOSLIMMING/5D from Paris producen/behandelingen. Gebruik het logo van BIOSLIMMING uitsluitend in het wit of roze. Gebruik het logo van 5D from Paris zoals door PC aangeleverd is.  (PR materiaal vind je terug in jouw digitale omgeving onder de knop werkstappen).
Laat duidelijk zien dat je met BIOSLIMMING/5D from Paris werkt. Toe eigenen van BIOSLIMMING/5D from Paris behandeling onder een naam van jouw eigen behandeling is niet toegestaan. De informatie over BIOSLIMMING/5D from Paris dienen op jouw website aanwezig te zijn. BIOSLIMMING/5D from Paris banner/poster/flyers  dienen in jouw salon aanwezig te zijn.
Bij twijfel over het gebruik van de media elementen neem je contact op met Beauty Vortex de exclusive distributeur van Provence Cosmetics in België en Nederland,  Bioslimming Nederland en België via info@beautyvortex.nl
Het materiaal op de website (inclusief, maar niet beperkt tot, beelden, software, audio, tekst, videoclips en andere media) is eigendom van of is in licentie gegeven aan PC/BeautyVortex en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten.  Met betrekking tot commerciële gebruik, wordt het u verboden enig gedeelte van dit materiaal aan te passen, reproduceren, verzenden, distribueren, weergeven, er afgeleide werken van creëren, overdragen of verkopen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Beauty Vortex.
De handelsmerken, productnamen en logo’s  van PC  die worden weergegeven op de website zijn geregistreerde en ongeregistreerde merken van PC.  Het is verboden om de naam van deze handelsmerk(en) te gebruiken zonder de schriftelijke toestemming van  de PC en Beauty Vortex als haar distributeur.
Bij het niet navolgen van de algemene voorwaarden Beauty Vortex heeft het recht om de autorisatie in te trekken en te stoppen met leveren van producten van PC.
Tevens behouden wij ons het recht voor om te allen tijde wijzigingen en/of correcties aan te brengen aan prijzen, tarieven, voorwaarden en product- of voorraad informatie.
BEAUTY VORTEX -PARTNERSCHAP MET EEN VOLLEDIGE EN INTENSIEVE ONDERSTEUNING
  • Uitgebreide training over onze producten en behandelingsmethodes
  • Voortdurende evaluatie van kennis en garantie op gekwalificeerde voortgezette training van uw team
  • Regelmatige contact  en product/behandel-kennistrainingen
  • Opleiding verkooptechniek ter ondersteuning van je commercieel succes
  • Hulp bij het beheer van je salon
  • Ondersteuning van je verkoopontwikkeling het hele jaar door
  • Continue marketing- en communicatieondersteuning
Vertel ons over je projecten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Laten we een efficiënt en evenwichtig partnerschap opzetten om ons wederzijds succes op te bouwen!
Beauty Vortex wenst je veel succes! Op ons kan je rekenen!