Skip to main content
Algemene voorwaarden voor PC / Beauty Vortex depositaris
Starten met BIOSLIMMING/5D from Paris
De eerste aankoop voor BIOSLIMMING/5D van Paris Partners is een VIP-startbestelling (zoals aangegeven in de online winkel). Als je na een pauze van meer dan 2 jaar met BIOSLIMMING/5D van Paris wilt herstarten, moet je opnieuw een startbestelling plaatsen.
Houdbaarheid van BIOSLIMMING/5D from Paris producten
BIOSLIMMING/5D van Paris producten zijn maximaal 6 maanden houdbaar na opening. Na die periode is de kracht van de etherische oliën zodanig afgenomen dat we de kwaliteit en resultaten niet meer kunnen garanderen. Bovendien kan het huidirritatie veroorzaken. Om partner te blijven bij BeautyVortex, is het daarom verplicht om elke zes maanden een professionele set af te nemen.
Prijsstelling van BIOSLIMMING/5D from Paris behandelingen
Een schoonheidssalon moet de laagste prijs van €98,- per BIOSLIMMING/5D van Paris behandeling en €588,- voor de kuur van 6 behandelingen hanteren op haar website en andere sociale mediakanalen. Het is echter wel toegestaan om kortingen aan klanten binnen de salon te geven.
Uitvoering van BIOSLIMMING/5D from Paris behandelingen
BIOSLIMMING/5D van Paris behandelingen worden alleen uitgevoerd door getrainde professionals op de locatie van de salon, zoals vermeld op www.bioslimming.nl/salon-locator/. Om de professionaliteit te waarborgen, is het niet toegestaan om behandelingen buiten de aangewezen locatie aan te bieden, zoals thuis of op de locatie van derden.
Regiobescherming
Provence Cosmetics is geen voorstander van regiobescherming. Beauty Vortex probeert echter wel een afstand van +/- 5 km tussen salons te waarborgen, op voorwaarde dat de salon beide behandelingen van PC afneemt en voor minimaal €10.000 per halfjaar inkoopt.
Certificering en intellectueel eigendom
BIOSLIMMING/5D from Paris behandeling wordt alleen uitgevoerd volgens het officiële protocol van de fabrikant Provence Cosmetics en na het behalen van het Beauty Vortex certificaat.
Beperkingen kortingsdeals
Het is niet toegestaan om kortingsdeals voor BIOSLIMMING/5D from Paris en de producten aan te bieden via platforms zoals Groupon, Groupdeal, Social Deal en vergelijkbare bedrijven.

Bij het gebruik van media-elementen van BIOSLIMMING/5D from Paris:

Verwijs altijd naar BIOSLIMMING/5D from Paris in al je communicatie over de producten/behandelingen.
Gebruik het BIOSLIMMING-logo alleen in het wit of roze en het 5D from Paris-logo zoals geleverd door PC.
PR-materiaal is beschikbaar in je digitale omgeving van academy.beautyvortex.nl.
Maak duidelijk dat je met BIOSLIMMING/5D from Paris werkt. Het gebruik van de behandeling onder een andere naam of je eigen behandeling is niet toegestaan.
Zorg ervoor dat informatie over BIOSLIMMING/5D from Paris aanwezig is op jouw website.
Hang BIOSLIMMING/5D from Paris banners, posters en flyers op in je salon.
Neem bij twijfel over het gebruik van de media-elementen contact op met Beauty Vortex, de exclusieve distributeur van Provence Cosmetics in België en Nederland, via info@beautyvortex.nl.
Het materiaal op de website, inclusief afbeeldingen, audio, tekst, videoclips en andere media, is eigendom van of in licentie gegeven aan PC/BeautyVortex en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Commercieel gebruik van dit materiaal, inclusief aanpassingen, reproductie, verzending, distributie, weergave, afgeleide werken of overdracht, is verboden zonder voorafgaande toestemming van Beauty Vortex.De handelsmerken, productnamen en logo’s  van PC  die worden weergegeven op de website zijn geregistreerde en ongeregistreerde merken van PC.  Het is verboden om de naam van deze handelsmerk(en) te gebruiken zonder de toestemming van  de PC en Beauty Vortex als haar distributeur.

Bij het niet navolgen van de algemene voorwaarden Beauty Vortex heeft het recht om de autorisatie in te trekken en te stoppen met leveren van producten van PC.

Tevens behouden wij ons het recht voor om te allen tijde wijzigingen en/of correcties aan te brengen aan prijzen, tarieven, voorwaarden en product- of voorraad informatie.

BEAUTY VORTEX -PARTNERSCHAP MET EEN VOLLEDIGE EN INTENSIEVE ONDERSTEUNING

 • Uitgebreide training over onze producten en behandelingsmethodes.
 • Voortdurende evaluatie op gekwalificeerde voortgezette training van uw team.
 • Regelmatige contact  en product/behandel-kennistrainingen (minimale frequentie 1x per jaar)
 • Opleiding verkooptechniek ter ondersteuning van je commercieel succes.
 • Hulp bij het beheer van je salon.
 • Ondersteuning van je verkoopontwikkeling het hele jaar door.
 • Continue marketing- en communicatieondersteuning
Vertel ons over je projecten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Laten we een efficiënt en evenwichtig partnerschap opzetten om ons wederzijds succes op te bouwen!

Beauty Vortex wenst je veel succes! Op ons kan je rekenen!

 

 

 

 

 

Verplichte informatie en zichtbaarheid van BIOSLIMMING/5D from Paris voor PC depositairs
Als PC depositair ben je verplicht om informatie over BIOSLIMMING/5D from Paris op jouw website te hebben staan. Wij adviseren je om zichtbare BIOSLIMMING/5D from Paris banner/poster/flyers in jouw salon te plaatsen om klanten te informeren over de behandeling. Het is echter ten strengste verboden om de BIOSLIMMING/5D from Paris behandeling onder een eigen naam aan te bieden. Het is belangrijk om duidelijk te laten zien dat je met BIOSLIMMING/5D from Paris werkt en de merknaam correct gebruikt.
Toegestaan gebruik van de naam en media

Bij twijfel over het gebruik van de media elementen, is het raadzaam om contact op te nemen met Beauty Vortex, de exclusieve distributeur van Provence Cosmetics in België en Nederland, Bioslimming Nederland en België via info@beautyvortex.nl.

Intellectueel eigendom

Het materiaal op de website, inclusief beelden, software, audio, tekst, videoclips en andere media, is eigendom van of in licentie gegeven aan PC/BeautyVortex en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om enig gedeelte van dit materiaal aan te passen, reproduceren, verzenden, distribueren, weergeven, er afgeleide werken van te creëren, over te dragen of te verkopen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Beauty Vortex.

Handelsmerken en productnamen

De handelsmerken, productnamen en logo’s van PC die op de website worden weergegeven, zijn geregistreerde en ongeregistreerde merken van PC. Het is niet toegestaan om de naam van deze handelsmerk(en) te gebruiken zonder de schriftelijke toestemming van PC en Beauty Vortex als haar distributeur.

Niet naleven van de algemene voorwaarden

Bij het niet volgen van de algemene voorwaarden, heeft Beauty Vortex het recht om de autorisatie in te trekken en te stoppen met het leveren van producten van PC.

Wijzigingen en correcties

Beauty Vortex behoudt het recht om te allen tijde wijzigingen en/of correcties aan te brengen aan prijzen, tarieven, voorwaarden en product- of voorraadinformatie.

                                                                           BEAUTY VORTEX -PARTNERSCHAP MET EEN VOLLEDIGE EN INTENSIEVE ONDERSTEUNING
 • Uitgebreide training over onze producten en behandelingsmethodes
 • Voortdurende evaluatie van kennis en garantie op gekwalificeerde voortgezette training van uw team
 • Regelmatige contact  en product/behandel-kennistrainingen
 • Opleiding verkooptechnieken ter ondersteuning van je commercieel succes
 • Ondersteuning van je verkoopontwikkeling het hele jaar door
 • Continue marketing- en communicatieondersteuning
Vertel ons over je projecten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Laten we een efficiënt en evenwichtig partnerschap opzetten om ons wederzijds succes op te bouwen!
Beauty Vortex wenst je veel succes! Op ons kan je rekenen!