Skip to main content
0

Voorwaarden voor BIOSLIMMING Professionals

De eerste afname voor BIOSLIMMING partners is 1 x startorder (zoals aangegeven in de online shop).

Wil je na een pauze (langer dan 1 jaar) opnieuw met BIOSLIMMING starten dien je opnieuw de startorder te plaatsen.

BIOSLIMMING producten zijn tot maximaal 6 maanden na opening houdbaar. De kracht van de etherische oliën is daarna zodanig afgenomen dat wij de kwaliteit en resultaten niet meer kunnen waarborgen. Bovendien kan het leiden tot huidirritatie. Om BIOSLIMMING partner te kunnen blijven is het daarom verplicht om eens per half jaar een professionele set af te nemen.

Jij dient de laagste prijs van €98,- per BIOSLIMMING behandeling en een kuur van 6 van 588,- te hanteren op jouw website en andere social media uitingen. Echter is het kortingen geven aan klanten binnen jouw salon toegestaan.
Acties met BIOSLIMMING worden na overleg en toestemming van Beauty Vortex gedaan.

Een BIOSLIMMING behandeling wordt uitgevoerd volgens het protocol van de fabrikant Provence Cosmetics en op basis van de training bij BeautyVortex. Uitvoering van BIOSLIMMING behandelingen zijn toegestaan na ontvangst van het BIOSLIMMING certificaat.

Het is niet toegestaan korting deals voor BIOSLIMMING Body wrap en de producten af te sluiten met aanbieders als Groupon, Groupdeal, Social Deal en alle soortgelijke bedrijven.

Bij gebruik van de media elementen gelden de volgende richtlijnen:

Maak altijd een verwijzing naar BIOSLIMMING Paris in alle uitingen betreffende BIOSLIMMING. Gebruik het logo van BIOSLIMMING in het wit of roze. (PR materiaal vind je terug in jouw digitale omgeving onder de knop werkstappen).

Laat duidelijk zien dat je met BIOSLIMMING werkt. Toe eigenen van BIOSLIMMING behandeling onder een naam van jouw eigen behandeling is niet toegestaan. De BIOSLIMMING banner/poster/flyers  dienen in jouw salon aanwezig te zijn.

Bij twijfel over het gebruik van de media elementen neem je contact op met Beauty Vortex de exclusive distributeur van Provence Cosmetics in België en Nederland,  Bioslimming Nederland en België via info@beautyvortex.nl of  info@bioslimming.nl
De fabrikant (Provence Cosmetics) en BeautyVortex als haar distributeur controleert de houdbaarheid van producten en gebruikte media uitingen en heeft het recht om je autorisatie in te trekken en te stoppen met leveren van producten van Provence Cosmetics.

Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde wijzigingen en/of correcties aan te brengen. Prijzen, tarieven, voorwaarden en product- of voorraad informatie zijn mogelijk aan verandering onderhevig.

 

BEAUTY VORTEX -PARTNERSCHAP MET EEN VOLLEDIGE EN INTENSIEVE ONDERSTEUNING

  • Uitgebreide training over onze producten en behandelingsmethodes
  • Voortdurende evaluatie van kennis en garantie op gekwalificeerde voortgezette training van uw team
  • Regelmatige contact  en product/behandel-kennistrainingen
  • Opleiding verkooptechniek ter ondersteuning van je commercieel succes
  • Hulp bij het beheer van je salon
  • Ondersteuning van je verkoopontwikkeling het hele jaar door
  • Continue marketing- en communicatieondersteuning

Vertel ons over je projecten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laten we een efficiënt en evenwichtig partnerschap opzetten om ons wederzijds succes op te bouwen!

Beauty Vortex wenst je veel succes! Op ons kan je rekenen!