Skip to main content

DE BESTE RECLAME IS DOOR ONZE KLANTEN GEMAAKT!

Fantastisch bedrijf! Altijd een goeie samenwerking met de eigenaresse, zij is heel professioneel met enorm veel kennis en ervaring. De resultaten van Bioslimming en 5D from Paris zijn amazing.

Fitsolution Boutique, Rotterdam

Heel lang ben ik op zoek geweest naar producten die doen wat ze zeggen. Zo heb ik Bioslimming en 5D leren kennen van Provence Cosmetics. Nu werk ik al een paar jaar uitsluitend met deze producten en ik heb al zoveel klanten gelukkig gemaakt. En zoals ze zeggen mijn klanten blij = ik blij❤️
Ik super tevreden met Bioslimming en 5D en hun prachtige resultaten maar ook het bedrijf van Beauty Vortex, van Gorjana. Ze heeft mij al zoveel geholpen en met raad en daad bijgestaan.
Super hard bedankt Gorjana, je bent echt een topvrouw!

Instituut Sanas, Oostkamp

Altijd goede service en een hele fijne samenwerking! Gorjana straalt altijd goede energie uit !

Djessica Sauer Skin Perfection

Een geweldig bedrijf om mee samen te werken met fantastische producten waar je zeer mooie resultaten mee krijgt. Een aanrader!

Patsy Hair Nails Beauty, Maastricht

Fantastische behandelingen! Love it!

Skin clinic Goirle

Wat leuk om klanten te helpen en geen resultaat stress te hebben. Bioslimming werkt altijd!

Bodykuur Schoten

De Bioslimming bodywrap is voor ons bedrijf ‘Cellulite Bee Gone’ echt een goede aanwinst. Het sluit goed aan op onze Anti Cellulite behandelingen, kwaliteit producten, met goed resultaat en het allerbelangrijkste -> onze klanten zijn er echt enthousiast over. Beauty Vortex heeft ons hierbij goed begeleid en geïntroduceerd, ik zou het daarom echt iedereen aanraden.

Cellulite Bee Gone, Amsterdam

Ze is het kloppende hart, de drijvende motor en mooie persoonlijkheid achter deze fenomenale producten.Deze dame bezit een uitermate grote kennis over alles wat gelinkt is met haar vakgebied. En nu ik er zo bij stil sta is dit eigenlijk een understatement want ze werkt vakoverschrijdend! Of het nu over technische productkennis gaat, de wetenschappelijk bewezen effecten ervan op het lichaam, de werking van de producten op de psyche van de gebruiker, de marketing, klantenbinding of het persoonlijk contact met de beauty salons… Gorjana is on top of her game!

Een heerlijke zakenvrouw in hart en nieren die aanstekelijk werkt en enkel garant staat voor de beste kwaliteit.
Geen mailtje, telefoontje of advies is haar teveel.
Ik ben heel blij om Gorjana en deze onderneming te mogen kennen. Wat een bron van inspiratie!

Wij zijn zo enorm blij dat wij ervoor gekozen hebben om met Bioslimming samen te werken! De resultaten zijn top, klanten zijn in de wolken en het is gewoon ook echt een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Gorjana, de eigenaresse van Beauty Vortex is in 1 woord GEWELDIG!! Je kan alles aan haar vragen, ze is er steeds om je te helpen en haar onwijze kennis op afslankgebied steekt ze voor haar Bioslimming dépositaires niet onder stoelen of banken... 1 brok wijsheid die je bijstaat met raad en daad! Hier zouden echt vele verdelers of distributeurs nog zo van kunnen leren want de service die Gorjana geeft is echt niet vanzelfsprekend de dag van vandaag! Gorjana, ik ben zo blij dat ik jou en Bioslimming heb leren kennen! Bij Beauty Vortex krijg je gewoon alles in 1 "de total package" en "het perfecte plaatje" ?

Beauty Glamour, Brasschaat

Reviews van Bioslimming wrap

“IK KON DE AANGEMELDE KLANTEN NIET MEER KWIJT”

Op nummer 1 staat de warme en persoonlijke omgang met de klanten.
Direct daarachter komt de omzetgroei – die zo uit de hand liep dat ze er een
tweede salon bij moest openen. En op nummer 3 staan de “geweldige resultaten” die ze voor haar klanten bereikt met de behandelingen en de producten. Tulin Akidil van salon Nouvelle Esthétique in Heerhugowaard werkt sinds een jaar met Bioslimming en 5D from Paris van Provence Cosmetics en is daar erg enthousiast over. Maar misschien is ze nog wel het meest enthousiast over de samenwerking met Gorjana Sijan van leverancier Beauty Vortex. “Zij gaat voor je door het vuur.”

Lees meer...

Claudia Breda van Fitsolution over Bioslimming

Bioslimming is een bodywrap die in een aanzienlijke korte tijd je huid verstrakt, zorgt voor minder cellulite en een langdurig resultaat geeft vanaf de eerste behandeling. De vetverbrandingseigenschappen van cafeïne worden versterkt met algen extracten die in Bioslimming formules worden gebruikt. “Wat zo bijzonder is aan deze behandeling is dat je snel resultaat boekt zonder pijnlijke massage grepen” vertelt Claudia. “De meeste anti-cellulite behandelingen zijn pijnlijk en duren lang voordat er resultaat te zien is. De Bioslimming behandeling duurt ongeveer 60 min. Eerst word het lichaam op diverse punten gemeten of er worden foto’s gemaakt. Vervolgens wordt de eerste gel aangebracht (Detox), dan de tweede gel (active slim) en daarna bedekt met folie. De klant krijgt het op het behandelde gebied wat warmer en het is dan tijd om heerlijk 30-40 min te ontspannen. Als extraatje kunnen klanten ook nog een facial boeken. Daarna word de folie verwijderd en de laatste gel (ultra slim) aangebracht. Dan volgt een stevige bindweefselmassage op de behandelende gebieden. De klant merkt dat het dan al wat kouder wordt en die kou kan gedurende de dag een beetje blijven aanhouden.”

Lees meer...

Tulin Akidil van Nouvellesthetique: “Ik kies voor Bioslimming!”

Wat was de vraag van de klant?

“De klant wilde wat strakker en letterlijk lekkerder in haar vel zitten. Door de menopauze was zijn wat aangekomen. Ze wilde vervolgens beginnen met afslanken om de huid de souplesse terug te geven.”

Voor welke behandeling koos je en waarom koos je hiervoor?

“Omdat deze klant het hele lichaam wilde laten behandelen, koos ik voor de Bioslimming Body Wrap van Beauty Vortex. Dit combineert hoge concentraties algen, essentiële oliën en cafeïne met warme en koude componenten. Deze combinaties van werkzame stoffen hebben direct een verstrakkend en ontgiftend effect op de huid. Ik weet zeker dat het zichtbare effect van Bioslimming mijn klant motiveert om thuis verder op haar voeding te letten en nog meer af zal slanken.”

Lees meer...